AER CONDITIONAT LA CELE MAI BUNE PREȚURI

proplusclimat@yahoo.com

https://artclimat.md/ /ro/cos/view /ro/catalog/product/view /ro/cos/delete https://artclimat.md/components/com_jshopping/files/img_products 2 LEI ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Financiar

Pentru toate bunurile achiziționate, plata se poate face:

Numerar la primirea mărfurilor.
Plata in numerar in momentul livrarii comenzii. Cumpărătorul transferă banii către expeditorul-casier și primește marfa comandată și un pachet de documente (bon de vânzare sau factura (documente care confirmă achiziția), card de garanție, manual de instrucțiuni).

Plata fara numerar.
Cumpărătorul plasează o comandă, angajatul magazinului online întocmește o factură și o trimite cumpărătorului prin e-mail. Pe baza facturii, cumparatorul efectueaza plata conform detaliilor specificate in factura printr-o institutie bancara in termen de 3 zile lucratoare de la data facturii.
După ce banii sunt creditați în cont, cumpărătorul este contactat și este de acord cu o oră și o adresă convenabile pentru livrare. Curierul livrează marfa plătită și toate documentele necesare însoțitoare la adresa specificată de cumpărător.

Împrumut, plata în rate, rate
Cumpărătorul plasează o comandă pe site, îl contactează și confirmă cererea de împrumut, disponibilitatea bunurilor. Aplicația merge la brokerul de credit, acesta contactează și cumpărătorul pentru a clarifica detaliile pentru Bancă. După ce Banca ia decizia de a acorda un împrumut (de obicei în decurs de o oră), ei confirmă procesarea împrumutului și convin asupra unui timp și loc convenabil pentru livrare.
La alegerea metodei de livrare Pickup (pickup), livrarea la magazinul selectat este convenită imediat după confirmarea împrumutului, în alte cazuri - după primirea informațiilor de la bancă că contractul de împrumut este semnat de către cumpărător.

Plata cu cardul
Puteți plăti comanda online cu un card bancar Visa și MasterCard fără comision.
Plata cu carduri de plată se efectuează în felul următor: la plasarea unei comenzi pe site, vi se va cere să alegeți o metodă de plată. În coloana „Plată”, trebuie să selectați „Plată prin card bancar Visa / MasterCard” sau „Visa Checkout”. După aceea, veți fi redirecționat către pagina sistemului de plată securizat, unde va trebui să confirmați plata.”